Цибуля озима Штуттгартер Стенфілд (Stuttgart's Stanfield) - поліпшений сорт популярної цибулі Штуттгартер Різен серед фермерів, а також садівників любителів. Відносять його до сортам цибулі раннього дозрівання. Формує округло-плоску цибулину середнього розміру вагою 180-200 г. Цибулини високої якості. Лушпиння привабливого жовтого кольору, м'якоть біла, соковита на смак злегка напівгостра. Ідеальна цибуля для кулінарії, за рахунок високого вмісту сухих речовин підходить для сушки і заморозки. Часто цибулю використовують в консервації. За рахунок більш тонкої шиї стійка до захворювань, а також до шкідників. Сорт гарантовано чудово буде зберігатись до весни, при цьому не втрачатиме всіх своїх якостей.
Переваги вирощування цибулі севок Штуттгартер Стенфілд:
- Покращений ранній сорт для промислового вирощування.
- Холодостійкий, стійкий до хвороби і не стрілкується.
- Чудова лежкість до весни без втрати товарного вигляду.
- За рахунок формування рясної зеленої маси, робить сорт ідеальним для вирощування на зелень.
- Незамінний в кулінарії.
Даний сорт висаджують навесні, але за рахунок того, що він холодостійкий можна його висаджувати як озиму цибулю в кінці жовтня - листопаду. Під час висадки на зиму Ви значно раніше отримаєте врожай.
Увага! На упаковці виробник інформує, що можливе всихання цибулі на 3-5%.